Billackering

Vi utför alla sorters lackeringar som din bil eller MC kräver. Vi har för närvarande 2 stycken lackboxar som är miljöanpassade.

Sikkens Automatchic 3  – snabbaste vägen till rätt kulör

Sikkens har utvecklat ett nytt kulörmätningsinstrument: Sikkens Automatchic 3

Detta nätta instrument ger den mest exakta kulörmätningen någonsin och gör arbetet med kulörmatchning snabbare och enklare.

Alltid rätt recept

Att hitta kulörer med Sikkens Automatchic 3 är enkelt. Först läser instrumentet kulören och sedan söker den automatiskt efter det närmaste receptet, även om kulören inte är tillgänglig. Fel upptäcks automatiskt och om nödvändigt optimeras recepten. För väldigt svåra kulörer har Sikkens Automatchic 3 en funktion som automatiskt justerar valt recept. Sikkens Automatchic 3 hjälper verkstäderna att hitta det bästa kulörreceptet för i princip vilken bil som helst ute på vägarna.

Lätt att använda

Sikkens Automatchic 3 är ett handburet instrument som är lätt att hantera och använda. Kalibreringen tar endast sekunder och ett långt kalibreringsintervall garanterar att instrumentet alltid är redo att användas. Kulörmätningarna kan snabbt laddas ner till Sikkens Mixit2 program via en USB-anslutning. Strömförbrukningen är låg och den fungerar med vanliga – eller laddningsbara AA-batterier.

Senaste lysdiodteknologin (LED)

Sikkens Automatchic 3 använder den senaste utvecklingen inom LED-teknologin. Ljusintensiteten är mycket stabil för att kunna säkerställa exakta kulörmätningar och tre trycksensorer optimerar placeringen av instrumentet på både plana och böjda ytor. Detta tillsammans med skyddet mot omkringliggande ljus som hindrar störningar från externa ljuskällor resulterar i bättre kulörmätningar.
Banbrytande uppfinning

Nyligen annonserade Akzo Nobel introduktionen av den nya och banbrytande Sikkens Automatchic 6i  ett avancerat instrument som mäter kulör, struktur och lackens metallic effekt. Automatchic 6i används för receptutveckling i våra kulörlabb, vilket kommer att förbättra kulörexaktheten markant i vår databas. Nya Automatchic 3 för kunder är fullt kompatibel med den här utvecklingen. På det sättet drar Sikkens-kunder nytta av de stora framsteg vi gör när det gäller kulörmatchning.