title-icon

Bilservice & reparation

Auktoriserad bilverkstad

Vi utför service på de flesta förekommande bilmärken och använder originaldelar med 2-årsgaranti. Oavsett bilmärke behåller du fabriksgarantin på bilen och du får en giltig stämpel i din servicebok.

BNA Bilcenter i Stockholm- Din Auktoriserade Bilserviceverkstad

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det kommer till bilservice och reparationer. Hos BNA Bilcenter strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativ service och underhåll för ditt fordoni Åkersberga, och det med expertis och auktoritet.

Varför Välja En Auktoriserad Bilverkstad?

Att välja en auktoriserad verkstad som BNA Bilcenter innebär att du får en mängd fördelar. Vår personal består av välutbildade tekniker och mekaniker som är specialiserade på att arbeta med din specifika bilmodell. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna som är godkända av biltillverkaren, vilket garanterar att ditt fordon får den bästa möjliga vården. Dessutom använder vi enbart originaldelar och komponenter, vilket säkerställer att din bil fortsätter att prestera på toppnivå.

Erfarenhet

Vårt team har många års erfarenhet av att arbeta med olika bilmodeller och märken.

Kvalitet

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Vi använder enbart originaldelar och utför arbetet med noggrannhet och precision.

Kundservice

Vi sätter våra kunders behov i centrum och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Våra verkstadstjänster

BNA Bilcenter erbjuder en omfattande uppsättning tjänster för att hålla din bil i utmärkt skick. Våra tjänster inkluderar:

Service och Underhåll

Regelbunden service är nyckeln till att förlänga livslängden på din bil och minska risken för oväntade problem. Våra auktoriserade tekniker utför noggranna kontroller och reparationer för att säkerställa att din bil är i perfekt skick.

Reparation

Om din bil behöver reparationer, kan du lita på oss att utföra dem snabbt och professionellt. Vi har erfarenheten och kunskapen för att åtgärda alla typer av problem.

Däckservice

Rätt däck är avgörande för din säkerhet och din bils prestanda. Vi erbjuder däckservice, inklusive däckbyte, balansering och rotation.

Felsökning

Om du har problem med din bil som du inte kan identifiera, kan våra tekniker utföra avancerad felsökning för att hitta och åtgärda problemet.

Kontakta oss för service eller reparation!

Välj BNA Bilcenter för att få auktoriserad bilservice av högsta kvalitet. Vi är din pålitliga partner när det kommer till att ta hand om ditt fordon. Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller reparation. Vi ser fram emot att betjäna dig!